DatabeatOMNI - Digital Signage gjort enkelt!

 

 

 

 

Hva er DatabeatOMNI?

 

DatabeatOMNI er en programvare for skjermpublisering som brukes av hundrevis av selskaper og som er i aktiv bruk på tusenvis av skjermer.

 

Vi har gjort skjermpublisering tilgjengelig for alle typer bedrifter, uavhengig av størrelse eller budsjett. Våre kunder er representert i en rekke ulike industrier og de bruker DatabeatOMNI til å løse utfordringer i hverdagen som for eksempel intern-kommunikasjon, reklame og underholdning.

Programvaren er kostnadseffektiv og enkel å bruke, den hjelper deg å fortelle din historie eller vise din merkevare med få tastetrykk.

 

 • DatabeatOMNI er enkelt å sette opp uten behov for ekspertinstallasjon, og du kan begynne å publisere innhold med en gang, takket være det brukervennlige grensesnittet.
   
 • DatabeatOMNI gjør det enkelt å vise ditt innhold, slik at du kan fortelle din historie, markedsføre ditt produkt/ tjeneste eller dele nyheter for å tiltrekke og engasjere publikummet ditt.
 • Med DatabeatOMNI kan du enkelt vise sosiale medie poster, nettsider, nyheter, levende bilder, eller velg en av våre widgets og vis for eksempel klokke eller været. Der er utallige måter å kommunisere eller nå din målgruppe på.
   
 • Programvaren er skybasert, så du kan enkelt publisere fra hvor som helst i verden til så mange skjermer du ønsker.

 

Hva du kan gjøre med DatabeatOMNI?

 

 • Publiser innhold

 

 

 

Med DatabeatOMNI kan du enkelt publisere innhold til dine skjermer. Du kan legge til ulike typer medier som bilder, animasjon, video og nettside.

 

 • Planlegg Dato & Tid

 

 

Du kan planlegge når og hvor ditt innhold skal vises. Med tidstyringsfunksjonen har du full kontroll på ditt innhold.

 

 

 • Bruk Widgets

 

I DatabeatOMNI så har du tilgang til ulike widgets som gjør innholdet ditt dynamisk. Du kan legge til RSS feeds, rutetider, værmelding og sosiale

medier.

 

Les mer om DatabeatOMNI her