Gavepapir

GAVEPAPIR

 

Her finner du vårt store utvalg av gavepapir. 

 

En gave skal være noe spesielt. Om gavefølelsen skal bringes frem, kan man ikke være for rasjonell. Kombinasjoner og muligheter er nesten uendelige. På dette område er det motetrendenes fargepalett som gjelder. Kombiner med eget logotrykk på innsiden, trenddekor på utsiden og et nøytralt eller trykt silkepapir. Hvem vil ikke ha en spennende pakke?

 

Vårt sortiment av gavepapir er ikke bare valgt ut fra kvalitet, design og trykk. Vi legger stor vekt på å tilby gavepapir som har minst mulig belastning på miljøet. Vårt gavepapirsortiment er fra FSC® (Forest Stewardship Council) sertifisert skogbruk. FSC merkeordningen stiller krav om at skogsdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert, og at den tar hensyn til lokalbefolkningen. FSC-merket er et råvaremerke og omfatter både biologisk mangfold, bærekraft og sosiale aspekter. Les mer om FSC på www.fsc.org

 

Våre gavepapir og diskruller er delt inn i gavepapir for barn, Klassisk gavepapir helår, ensfarget gavepapir, gavepapir til jul, gavepapir i ubestrøket kraftpapir, småruller til konsument og cellofan. I tillegg finner du gavebånd, merkelapper og etiketter. Et komplett sortiment for å tilby en spennende gave.

 

Vi leverer også gavepapir med eget trykk. Send oss din forespørsel her.